Hvorfor ser forældre alle skoleaktiviteter i kalenderen?

Når man opretter en aktivitet i kalenderen, er det muligt at vælge hvilken aktivitetstype aktiviteten tilhører. Hvis man her vælger aktivitetstypen "Skoleaktivitet", så vil denne aktivitet kunne ses af alle forældre, også selvom man har påsat klasser som målgruppe på aktiviteten, under forudsætning af at man har valgt at offentliggøre aktiviteten på ForældreIntra.

Hvis man derfor ikke mener, at aktiviteten er relevant for andre end klasserne i målgruppen, så kan man vælge "Klasseaktivitet" under oprettelsen i stedet for "Skoleaktivitet".

Skoleaktiviteter er som udgangspunkt skjult i kalenderen for forældrene, men forælderen kan selv vælge om skoleaktiviteter skal være vist eller skjult - på billedet herunder er de vist.

Hvis man klikker sig ind på en skoleaktivitet, kan man se hvilken målgruppe en skoleaktivitet har.