SkoleIntra supportportal


Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

SkoleIntra 1.24.0 - Releasedato: 27-04-2017

NSI v1.24.0

27. april 2017

 

Nyheder

  • Man kan lettere søge efter de fotoalbum der knyttet til SFO
  • Oversigten over kontaktforældre sorteres efter klasse

 

Man kan lettere søge efter de fotoalbum der knyttet til SFO

For at gøre det lettere at finde SFO-grupperne, kan du nu søge efter 'SFO' (eller det navn, som din skole bruger til fritidshjemsgrupperne), og alle SFO-grupper vil blive vist i søgeresultatet.

 

Oversigten over kontaktforældre sorteres efter klasse

 

Fejlrettelser

  • Diverse fejlrettelser

 


Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt



Hvis ikke du kan få finde svar på hvad du søger, og du er SkoleIntra-administrator, er du velkommen til at kontakte os via dette link:Send en anmodning

Kurser
Se en oversigt over vores kurser her.

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev via hjemmesiden www.itslearning.dk/skoleintra

ForældreIntras app
Forældre kan finde hjælp til app'en
her.


Ønsker
Hvis en medarbejder, forælder eller elev har ønsker til SkoleIntra, kan disse oprettes her: skoleintra.uservoice.com
itslearning Danmark
Nørregade 28A, 1.
1165 København K
+45 82 30 40 50
post.dk@itslearning.com
Se kort
itslearning Århus
Vesterløkken 4 (ISS-indgang)
8230 Åbyhøj
Se kort