Hvordan lægger jeg indhold fra Facebook på Skoleporten?

I Skoleportens administrationsmodul kan man under Forsider trække widget'en Indlejret objekt ind for at vise indhold delt fra Facebook.

Du kan i Facebook på https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin hente koden til at præsentere det indhold, du vil vise (husk at vælge Iframe).

Tilbage på Skoleporten kan du ved at klikke på tandhjulet i forsideelementet Indlejret objekt får du mulighed for at indsætte koden.