Blanke sider ved udskrift

Flere brugere oplever problemer med udskrifter fra SkoleIntra Classic.
Det ser ud til, at problemet kun optræder, hvis man har opdateret Internet Explorer til seneste version (Version 11.413.15063.0).
Vi har endnu ikke en løsning på problemet. Til gengæld burde der ikke være problemer med udskrivningen, hvis man bruger en anden browser eller en ældre version af Internet Explorer.