Opdatering af SkoleIntra Classic og SkoleIntra i uge 28

Onsdag den 12. juli vil vi gennemføre en opdatering af SkoleIntra Classic. Opdateringen vil blive foretaget onsdag aften klokken 22.00. Der vil kunne forekomme mindre driftsforstyrelse i forbindelse med opdateringen.

Desuden vil vi torsdag den 13. juli også lave en opdatering af SkoleIntra. Denne opdatering vil ske torsdag formiddag klokken 11.00 og vi forventer ikke, at opdateringen vil påvirker driften.

Releasenotes vil være tilgængelige her på supportportalen, når begge opdateringer er gennemført.