SkoleIntra 1.29.0 - Releasedato: 13-07-2017

NSI v1.29.0

13. juli 2017

Nyheder

• Forbedringer til forsiden for personale
  • Forbedring af beskeder
  • Forbedring af hvordan undersider vises på mobile enheder
  • Andre mindre forbedringe

Forbedringer til forsiden for personale

• Lokaliteten for aktiviteter vises nu direkte i aktivitetslisten
  • Dags dato vises nu over listen med aktiviteter
  • En række forbedringer i visualisering af hvornår dine ressourcer og lokaler er reserveret (både for
    lektioner og tidsrum)

Forbedring af beskeder

• Når man klikker på et besked-ikon i topmenuen åbner man sin indbakke (tidligere var det siden for
    ulæste beskeder, der åbnede)
  • Mere konsistent adfærd for hvilken side, der åbner efter at man f.eks. har gemt en kladde, slettet en
    besked, etc.
  • Forbedring af feedback-beskederne, når man udfører handlinger, så det er tydeligt, hvad der lige er
    sket

Forbedring af hvordan undersider vises på mobile enheder

På mobile enheder (for alle brugere) er det nu lettere at navigere mellem undersiderne.

Andre mindre forbedringer

• itslearning-ikonet er opdateret til den seneste visuelle profil
  • Åbning af links, som normalt ville åbne i et nyt vindue eller faneblad, åbner nu i det samme vindue
    på mobiltelefoner, så du kan bruge tilbageknappen for hurtigt at vende tilbage
  • Mange mindre justeringer af det visuelle layout

Fejlrettelser

• Diverse rettelser