Hvordan anvendes videoer i SkoleIntra?

Videoer kan indlejres i SkoleIntra ved at uploade dem til f.eks. YouTube eller Skoletube og hente et såkaldt "embed-link" derfra, som bl.a. kan bruges udvalgte steder i SkoleIntra.

Dette kan gøres i f.eks. opslagstavlen ved hjælp af embed-ikonet som vist nedenfor.

Vba. embed-linket fås også et overblik over, hvilke tjenester, det er muligt at indlejre fra i SkoleIntra.