Hvorfor er elevens eller forælderens adresse skjult på forældreintra?

Måske har forælderen markeret ved adressebeskyttelse adresse på ForældreIntra under Indstillinger > Personoplysninger.

Under Admin > ForældreIntra > Skjulte kontaktoplysninger, ses en oversigt over status på kontaktoplysninger for klassens forældre.

Bor elev og forældre på samme adresse, vil eleven også få beskyttet adresse hvis forælderens beskyttet/skjult. Ligeledes vil f.eks. fastnetnummer være skjult for elev eller den anden forældre, hvis nummeret er beskyttet for én af forældrene.

Adressebeskyttelse kan også være sat på eleven under Databaser > Elever > Elevkartotek eller på forælderen under Databaser > Forældre > Forældre og andre kontaktoplysninger.