Hvorfor må jeg ikke uploade en bestemt filtype til SkoleIntra?

I PersonaleIntra bestemmes hvilke filtyper, brugerne må uploade under Admin > Tilpasning > Tilladte filtyper ved upload.

Tilsvarende i ElevIntra kan du bestemme de tilladte filtyper under Admin > ElevIntra > Gå til menuen indstillinger > Tilladte filtyper ved upload.

Står en bestemt filtype ikke på listen over de tilladte filtyper, skal filtypen tilføjes, før den kan uploades i det pågældende modul.

I ElevIntra er der desuden en grænse for, hvor store filer, man må uploade. Denne kan justeres under Admin > ElevIntra > Gå til menuen indstillinger > Højst tilladte filstørrelse.

I eksemplet nedenfor har man valgt at tilføje filtypen "rar" til listen over tilladte filtyper i PersonaleIntra.