Hvorfor har en medarbejder ikke adgang til Skoleportens administrationsmodul?

Undersøg om nedestående krav er opfyldt.

• Medarbejderen skal have rettigheden Adgang til Skoleport-menu under Admin > Adgang > Brugernes koder og rettigheder.
  • Medarbejderen skal have rettigheden Konfiguration under Admin > Skoleporten > Adgangsstyring.
  • Medarbejderen skal have et UNI-login stående i feltet UNI-login brugernavn under Databaser > Personale > Personalekartotek.