Hvordan sikres datatrafikken på SkoleIntra?

SkoleIntra er mange steder opbygget vha. en rammestruktur som gør det svært for browseren at vurdere, hvorvidt trafikken på SkoleIntra er krypteret.

I SkoleIntra er hovedrammen ikke krypteret, mens sider præsenteret i rammen, hvor der er trafik af mere fortrolig karakter, såsom personoplysninger, er krypterede. Dette gøres for at hindre uvedkommende i at kunne misbruge data.

For at tydeliggøre dette er der mange steder indsat et hængelåssymbol for at gøre opmærksom på, siden benytter kryptering.

Dette kan bekræftes i browseren f.eks. på indlogningssiden ved at højreklikke på siden og vælge Egenskaber. Dette får nedenstående billede frem.

Følgende dele af SkoleIntra benytter sig af krypteret trafik.

• Elevkartoteket
  • Elevplaner
  • Import af elevoplysninger
  • Klasselog
  • Logbog
  • Udviklingsplaner
  • Beskedsystemet
  • Private samlemapper
  • Gruppe samlemapper
  • Vagtbog
  • Kontaktbogen i ForældreIntra
  • Alle loginsider og udvalgte dele af andre moduler