Hvorfor mangler flere funktioner i den nye udgave af SkoleIntra?

Den nye udgave af SkoleIntra er stadig under udvikling. Funktionalitet vil løbende blive tilføjet, men flere funktioner er endnu ikke klar. Ønsker man adgang til den fulde funktionalitet kan man arbejde i den "klassiske" udgave.

Du kan skifte til den klassiske udgave fra den nye ved at tilgå menupunktet Classic i venstre side.