Hvor bestemmes hvor længe, brugere må være inaktive, inden de logges af?

En SkoleIntra-administrator kan under Admin > Adgang > Brugernes koder og rettigheder bestemme den enkelte medarbejders sessionslængde i et antal minutter.

For de fleste medarbejderes vedkommende anbefales 20 minutter for at begrænse muligheden for misbrug.

Det er ikke muligt at ændre på sessionslængden for elever og forældre.