Hvordan udskriver jeg brugernavne og adgangskoder til forældre?

Du kan under Admin > ForældreIntra > Brugernavne og adgangskoder vælge Udskriv labels. Udskriften vil være tilpasset labels af mærket Avery L7163.

Vi anbefaler der benyttes Internet Explorer 11 til udskriften af labels, da det i denne browser er muligt at finjustere margenerne. For at sikre korrekt udskrift, sættes alle margener til 13mm. Sidehoved og sidefod skal være tomme. Dette indstilles i browserens menu under Funktioner > Udskriv > Sideopsætning.

Benytter du Microsoft Edge kan du skifte til Internet Explorer 11 ved at åbne en hjemmeside og derefter i browserens menu vælge Åbn med Internet Explorer.