SkoleIntra 1.11.0 - Releasedato: 03-08-2016

SkoleIntra version 1.11.0

Releasedato: 03-08-2016

Nyheder

• Forældre har kun én brugergrænseflade til ForældreIntra
  • Ny forside og opdateret menu i ForældreIntra giver hurtigere adgang til de mest brugte funktioner
  • Lærere kan nu få adgang til ForældreIntra som en forælder for deres klasse
  • Et nyt menupunkt – Links, som nu indeholder alle integrationer og genveje
  • SFO vises nu i menuen til venstre, hvis dit barn er indskrevet i en SFO
  • Indstillinger for e-mail-abonnementer og mulighed for at modtage papirkopier er nu tilgængelige i menuen Indstillinger i ForældreIntra
  • Oplysninger om et barns hold er nu tilgængelige i SkoleIntra
  • Mindre ændringer

Læs mere om SkoleIntra 1.11.0 her