SkoleIntra supportportal


Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

Systemarbejde i uge 30

Systemarbejde i uge 30

Vi gennemfører et større systemarbejde på SkoleIntra i uge 30, hvilket vil påvirke tilgængeligheden periodisk hele ugen.
Onsdag den 27. juli vil der ikke være adgang til SkoleIntra fra kl. 9.00 til 16.00.

Vi beklager de gener, som systemarbejdet vil medføre.


Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt



Hvis ikke du kan få finde svar på hvad du søger, og du er SkoleIntra-administrator, er du velkommen til at kontakte os via dette link:Send en anmodning

Kurser
Se en oversigt over vores kurser her.

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev via hjemmesiden www.itslearning.dk/skoleintra

ForældreIntras app
Forældre kan finde hjælp til app'en
her.


Ønsker
Hvis en medarbejder, forælder eller elev har ønsker til SkoleIntra, kan disse oprettes her: skoleintra.uservoice.com
itslearning Danmark
Nørregade 28A, 1.
1165 København K
+45 82 30 40 50
post.dk@itslearning.com
Se kort
itslearning Århus
Vesterløkken 4 (ISS-indgang)
8230 Åbyhøj
Se kort
Drevet af Zendesk