SkoleIntra supportportal


Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

SkoleIntra 1.10.0 - Releasedato: 05-07-2016

SkoleIntra version 1.10.0

Releasedato: 05-07-2016

 

Nyheder

  • Link fra Elevplaner i SkoleIntra til itslearnings læringsplatform. (Forudsætter at man både bruger SkoleIntra og itslearnings læringsplatform)
  • Klargøring af funktion, som gør det muligt at logge ind på Ny ForældreIntra som lærer. (funktionen er endnu ikke aktiveret)

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt



Hvis ikke du kan få finde svar på hvad du søger, og du er SkoleIntra-administrator, er du velkommen til at kontakte os via dette link:Send en anmodning

Kurser
Se en oversigt over vores kurser her.

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev via hjemmesiden www.itslearning.dk/skoleintra

ForældreIntras app
Forældre kan finde hjælp til app'en
her.


Ønsker
Hvis en medarbejder, forælder eller elev har ønsker til SkoleIntra, kan disse oprettes her: skoleintra.uservoice.com
itslearning Danmark
Nørregade 28A, 1.
1165 København K
+45 82 30 40 50
post.dk@itslearning.com
Se kort
itslearning Århus
Vesterløkken 4 (ISS-indgang)
8230 Åbyhøj
Se kort
Drevet af Zendesk