SkoleIntra supportportal


Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

SkoleIntra 1.12.0 - Releasedato: 18-08-2016

NSI v1.12.0

18. august 2016

 

Nyheder

Ingen nyheder

 

Fejlrettelser

  • Forældrerepræsentanter kan ikke åbne dokumenter i skolebestyrelsens interne dokumenter rettet
  • Forældrerepræsentanter i skolebestyrelsen kan ikke åbne vedhæftede filer i beskeder rettet
  • Fravalg af visning af skemaændringer virker nu
  • Problemer med lærerinitialer på opslag i ForældreIntra rettet
  • Skemavisninger tager nu hensyn til elevens hold i ForældreIntra
  • Bedre visning af ForældreIntra for personale
  • Diverse andre mindre rettelser

 


Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt



Hvis ikke du kan få finde svar på hvad du søger, og du er SkoleIntra-administrator, er du velkommen til at kontakte os via dette link:Send en anmodning

Kurser
Se en oversigt over vores kurser her.

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev via hjemmesiden www.itslearning.dk/skoleintra

ForældreIntras app
Forældre kan finde hjælp til app'en
her.


Ønsker
Hvis en medarbejder, forælder eller elev har ønsker til SkoleIntra, kan disse oprettes her: skoleintra.uservoice.com
itslearning Danmark
Nørregade 28A, 1.
1165 København K
+45 82 30 40 50
post.dk@itslearning.com
Se kort
itslearning Århus
Vesterløkken 4 (ISS-indgang)
8230 Åbyhøj
Se kort
Drevet af Zendesk