Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

SkoleIntra 1.17.0 - Releasedato: 19-12-2016

NSI v1.17.0

19. december 2016

Nyheder

• Mulighed for at rotere billeder i fotoalbum
  • Forbedret af billedeupload
  • Skolebestyrelsesmedlemmer kan vælge at få vist skolebestyrelsens aktiviteter i kalenderen

• Diverse fejlrettelser

Se releasenotes til SkoleIntra version1.17.0 her.