Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

Hvad gør jeg, hvis en forælder har glemt sine loginoplysninger?

På ForældreIntras loginside kan forælderen vælge Hjælp til nye brugere og reset af adgangskode for at lave en ny adgangskode. Dette forudsætter, forælderen kan huske sit brugernavn og mailadresse.

Forælderen kan også kontakte skolen for at få hjælp. I PersonaleIntra kan en medarbejder finde forælderens brugernavn ved at gå under Admin > Forældreintra > Brugernavne og adgangskoder.

Her er det også muligt at nulstille forælderens adgangskode ved at klikke på nøgleikonet. Adgangskoden vil herefter blive nulstillet til enten forælderens CPR-nummer eller en firecifret adgangskode.