Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

Hvornår kan man skifte til nyt skoleår 2017?

Der er ikke en bestemt dato for, hvornår man kan skifte skoleåret i SkoleIntra. Men det vil ikke være muligt at importere elev-, forældre- og personaledata for det nye skoleår fra de elevadministrative systemer via Styrelsen for it og læring før tirsdag den 27. juni 2017 kl. 08.00.

I forbindelse med klargøring af data vil det ikke være muligt at importere persondata fra Styrelsen for it og læring fra torsdag den 22. juni kl. 16.00 til tirsdag den 27. juni kl. 08.00.

Skriftlig vejledning kan findes her: Skift til nyt skoleår 2017

Videovejledningen kan findes på følgende adresse: https://youtu.be/vZEzEoW5UEA