Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

SkoleIntra 1.27.0/1.28.0 - Releasedato: 29-06-2017

NSI v1.27.0
NSI v1.28.0

29. juni 2017

Nyheder

PersonaleIntra

• Bogmærker, nyt ikon i topmenuen med direkte adgang til eksterne systemer

PersonaleIntra og ElevIntra

• Visning af profilbillede i øverste højre hjørne

ForældreIntra

• Kontaktbog: Bedre visning af modtagere af kontaktbogsnote
  • Beskeder: Nemt at finde barnets kontaktlærere og sende besked til dem
  • Kontakt: Forældre kan nu sende beskeder direkte fra listerne under Kontakt

Bogmærker, nyt ikon i topmenuen med direkte adgang til eksterne systemer

På forsiden af PersonaleIntra findes en hurtig adgang til de eksterne systemer den enkelte skole bruger. Ikonet er altid synligt – også på en mobilskærm.

Visning af profilbillede i øverste højre hjørne

Personale og elever, der har et profilbillede lagt ind i SkoleIntra, vil få dette vist i øverste højre hjørne.
Profilbilledet bruges flere steder i SkoleIntra, bl.a. i beskedsystemet.

Kontaktbog: Bedre visning af modtagere af kontaktbogsnote

Det er nu lettere at se hvem en kontaktbogsnote er sendt til.

Beskeder: Nemt at finde barnets kontaktlærere og sende besked til dem

Oversigten over personale viser elevens kontaktlærere. Det er muligt at finde kontaktoplysninger på resten af personalet ved at benytte dropdown menuen.

Kontakt: Forældre kan nu sende beskeder direkte fra listerne under Kontakt

Forældre kan sende beskeder direkte fra listerne under kontakt.
”Skriv besked” knappen vil være tilgængelig ved det personale, som forældrene har tilladelse til at skrive til.