Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

SkoleIntra 1.30.0 - Releasedato: 17-08-2017

NSI v1.30.0

17. august 2017

Nyheder

• Medarbejdere kan nu se deres skema direkte på forsiden
  • Medarbejdere ser nu den mobilvenlige udgave af SkoleIntra, når de logger på fra en telefon
  • Opslag indikerer nu tydeligt hvem de er til
  • En forbedret top menu for elever og forældre
  • Andre forbedringer

Medarbejdere kan nu se skemaændringer direkte på forsiden

Som medarbejder, vil du nu se dine skemaændringer direkte på forsiden:

Du kan stadig se all dagens skemaændringer, for dig selv og dine kolleger, i ”Dagens skemaændringer”, nedenunder dit skema.

Medarbejdere ser nu den mobilvenlige udgave af SkoleIntra, når de logger på fra en telefon

For at sikre, at medarbejdere får vist den mest mobilvenlige grænseflade, vil de nu blive dirigeret til Nyt SkoleIntra, når de logger på fra en mobil enhed.

Opslag indikerer nu tydeligt hvem de er til

Det bliver nu tydeligt indikeret, hvis et opslag kun vises for medarbejdere, kun forældre, kun elever, eller kombinationer:

En forbedret top menu for elever og forældre

Top menuen (den grønne linje) for elever og forældre har nu fået et nyt ikon: SkoleIntra-ikonet. Ved at klikke på SkoleIntra-ikonet, kommer man tilbage til forsiden. Den anden bemærkelsesværdige ændring er, at profilbilledet nu bliver vist i stedet for silhuet-ikonet:

Andre forbedringer

• Når man deler et opslag, viser vi nu en bekræftelse på, at opslaget er blevet delt. Dette er vigtigt for medarbejdere, som deler opslag på en opslagstavle de ikke er medlem af (og derfor ikke vil se opslaget på deres egen opslagstavle).
  • Overblikket over reservationer på forsiden er blevet opdateret for at vise lektion og tidsrum for dine reservationer.
  • Hvis du både har påmindelser og aktiviteter vist på forsiden vil en linje nu lave en klarere opdeling mellem de to.
  • Bedre udnyttelse af skærmbredden på store skærme.
  • Når man reserverer ressourcer, vil lektionsnummeret nu vises ved siden af tidsrummet.