Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

Nogle skemaændringer vises ikke på ForældreIntra

Du skal vel med d. 6.-7. november til SkoleIntra-Træf 2017 - læs mere om træffet på: www.sit.skoleintra.dk

Hvis man har ændret skemateksten i et vikarskema, så vises denne skemaændring pga. en fejl ikke på ForældreIntra.

Den vil ligeledes heller ikke blive vist i "Min kalender" på det nye PersonaleIntra - disse fejl vil blive rettet. Skemaændringen bliver dog vist i skemaet på forsiden af det nye PersonaleIntra.

Hvis man har ændret skemateksten i et vikarskema, så vil teksten i vikarskemaet være markeret med grøn, under forudsætning af at man under Admin > Tilpasning > Vikarskemaer, har valgt "Farvelæg lektioner, der er ændret i vikarskemaet i forhold til det almindelige skema".

På nedenstående billede kan man se, at skemateksten i vikarskemaet er ændret i lektion 3, så den ikke længere matcher selve skemateksten i klasseskemaet.

Hvis man eksporterer vikaroplysninger fra KMD

Hvis man eksporterer vikaroplysninger fra KMD til SkoleIntra, kan man risikere at alle tekster er markeret med grøn, og derfor ikke vises på ForældreIntra/PersonaleIntra. Dette kan skyldes at klassen i KMD f.eks. hedder 1A, men i intra hedder den 01A, da minimum er 3 karakterer i SkoleIntra.

Efter eksport af vikaroplysninger fra KMD, kan man gå til Admin > Fra kontoret > Vikarskemaer, og så klikke på linket "Opdater skematekster". Gør man dette, så opdateres teksten i vikarskemaerne så de matcher klasseskemaerne, og skemaændringer vil dermed være synlige på ForældreIntra/Personale. Denne opdatering er man nødt til at udføre efter hver eksport af vikaroplysninger i KMD.

Denne uhensigtsmæssighed vil også blive rettet.