Fejl ved udgivelse af elevplaner

Hvis du forsøger at udgive elevplaner under Værktøj > Evaluering > Elevplaner > Udgiv elevplaner kan du opleve at få en fejlmeddelelse. Hvis elevplanerne efterfølgende ikke er blevet udgivet, kan du i stedet udgive planerne enkeltvis ved at klikke på egenskaber-ikonet 2017-09-13_0941.pngved siden af hver plan og sætte markering i de passende felter ud for Udgiv elevplan i.