SkoleIntra 1.32.0 - Releasedato: 14-09-2017

NSI v1.32.0

14. september 2017

Nyheder

• Individuelle SFO-afdelinger/-hold er nu tilgængelige under beskedmodtagere
  • Vikarer kan nu se yderligere beskrivelser i deres vikartimer
  • Forbedringer til kalenderen
  • Tilmeldingssiden bliver vist, når den åbnes under påmindelser
  • Menupunktet Vagtbog bliver kun vist, hvis det er aktiveret
  • Emnefeltet i beskeder er forenklet ved kun at vise et SV eller VS

Individuelle SFO-afdelinger/-hold er nu tilgængelige under beskedmodtagere

Modtagerlisten er blevet forbedret ved, at den nu inkluderer individuelle SFO-afdelinger/-hold. Derudover
kategoriserer listen også klasser, hold og SFO.

Vikarer kan nu se yderligere beskrivelser i deres vikartimer

Når du opretter en vikartime, kan du skrive en kort tekst i stedet for at skrive en forkortelse. Denne tekst vil blive vist i skemaet på forsiden for den fraværende medarbejder og vikaren samt i kalenderen og på fanebladet skema.

Forbedringer til kalenderen

Vi har lavet flere forbedringer til brugervenligheden af kalenderen:

• 5 dages visning bliver nu vist som standard. Dette giver mere plads til visning af aktiviteter i en
    arbejdsuge.
  • Panelet til at udvide og kollapse kalendere er nu mere beskrivende og har fået et nyt ikon.
  • Når man åbner en aktivitet fra en delt kalender, vil der under titlen blive vist navnet på ejeren af
    den delte kalender samt et mærkat med tilhørende farvekode.
  • Både desktop- og mobilvisning er blevet justeret, således skærmpladsen benyttes bedre.

Tilmeldingssiden bliver vist, når den åbnes under påmindelser

Når du åbner en tilmelding i ForældreIntra-appen eller fra en påmindelse, bliver du ført direkte videre til
siden, hvor du kan svare på tilmeldingen.

Menupunktet Vagtbog bliver kun vist, hvis det er aktiveret

For personalet bliver funktionen Vagtbog nu kun vist, hvis funktionen er blevet aktiveret.

Emnefeltet i beskeder er forenklet ved kun at vise et SV eller VS

Beskeder bliver nu kun vist med et SV eller VS i emnefeltet, uanset om beskeden er blevet besvaret eller
videresendt flere gange. Dette vil gøre det nemmere at læse det oprindelige emne.

Denne ændring gælder både på SkoleIntra og SkoleIntra Classic.

Fejlrettelser og forbedringer

• Diverse fejlrettelser og forbedringer