SkoleIntra supportportal


Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

SkoleIntra Classic 5.38.0 - Releasedato: 14-09-2017

CSI v5.38.0

Releasedato: 14. september 2017

 

Nyheder

  • Alternativ håndtering af skemaer importeret fra Tabulex skemaservice (Trio Flex)
  • Søgning i dokumentarkivet fra såvel forsiden som inde i selve arkivet genetableres

 

Fejlrettelser og forbedringer

Uddannelsesparathedsvurderinger

  • Import af FotoID for personale
  • Central service der sikrer at alle sites løbende får ryddet op og får sendt notifikationsmail på det korrekte
    tidspunkt
  • Bedre håndtering af import af børn fra KMD institution
  • Skole-hjem-samtaler og lignende bliver markeret som klasseaktiviteter

 

Læs mere om SkoleIntra version 5.32.0 her


Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt



Hvis ikke du kan få finde svar på hvad du søger, og du er SkoleIntra-administrator, er du velkommen til at kontakte os via dette link:Send en anmodning

Kurser
Se en oversigt over vores kurser her.

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev via hjemmesiden www.itslearning.dk/skoleintra

ForældreIntras app
Forældre kan finde hjælp til app'en
her.


Ønsker
Hvis en medarbejder, forælder eller elev har ønsker til SkoleIntra, kan disse oprettes her: skoleintra.uservoice.com
itslearning Danmark
Nørregade 28A, 1.
1165 København K
+45 82 30 40 50
post.dk@itslearning.com
Se kort
itslearning Århus
Vesterløkken 4 (ISS-indgang)
8230 Åbyhøj
Se kort