Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

SkoleIntra 1.33.0 - Releasedato: 28-09-2017

NSI v1.33.0

28. september 2017

Nyheder

• Forældre har nu også links til nyhedskategorierne på opslagstavlen på forsiden
  • Du kan nu abonnere på SkoleIntras klasseaktivitetskalender på din telefon
  • Ændringer på loginsiden behandles omgående, så du ikke behøver at vente 24 timer på at ændringerne træder i kraft

Forældre har nu også links til nyhedskategorierne på opslagstavlen på forsiden

For at gøre det lettere at finde tidligere opslag og nyheder er arkiv-linket blevet erstattet med links til hver
underside i arkivet.

Du kan nu abonnere på SkoleIntras klasseaktivitetskalender på din telefon

Brugere kan nu abonnere på klasseaktivitetskalenderen under kalendervisningen.

Når man klikker på linket, vises en pop-up, der forklarer hvordan man abonnerer på kalenderen. Derudover vises et link til aktivitetskalenderen.

Medarbejder- og elevvisning

Forældrevisning
Forældre med flere børn vil få vist et link til klasseaktivitetskalenderen for hvert barn.

Forældre kan også finde kalenderlinket i indstillingsmenuen (Indstillinger > Advisering)

Ændringer på loginsiden behandles omgående, så du ikke behøver at vente 24 timer på at ændringerne træder i kraft

Når en administrator foretager ændringer til loginsiden, vil ændringer omgående være tilgængelige.
Tidligere var du nødsaget til at vente 24 timer før ændringerne trådte i kraft.

Ændringerne, der nu er tilgængelige, er:

• Loginmetode (Native, UniLogin, NemID)
  • Navn og adresse
  • Terminologier
  • Information til forældrene