Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

Hvorfor står der "benyt UNI-login" ved forældrenes adgangskoder?

Hvis skolen har valgt, forældre skal kunne logge på med UNI-login, bruger forældrene deres personlige UNI-login brugernavne og adgangskoder i stedet for de loginoplysninger, de kan få tildelt vha. SkoleIntra.

Dette styres under Admin > ForældreIntra > Login med feltet UNI-login. Ønsker skolen ikke, forældre generelt benytter UNI-login til ForældreIntra, skal der ikke være flueben i dette felt.

Har skolen enkelte kontaktpersoner, som ikke skal benytte UNI-login til ForældreIntra, kan du gå under Databaser > Forældre > Forældre og andre kontaktpersoner. Ved redigering af en kontaktperson kan du sætte markering ved Ønsker/kan ikke bruge UNI-login.