SkoleIntra 1.34.0 - Releasedato: 12-10-2017

NSI v1.34.0

12. oktober 2017

Nyheder

• Information til administratorer om, at Nyt PersonaleIntra er til de daglige ikke-administrative opgaver
  • Forbedringer af tilsyn
  • Nye ikoner

Information til administratorer om, at Nyt PersonaleIntra er til daglige ikkeadministrative opgaver

Eftersom at Nyt PersonaleIntra primært indeholder de mest almindelige ikke-administrative værktøjer, som
medarbejdere anvender i deres dagligdag, er nogle af de administrative funktioner kun tilgængelige i Classic. For at sikre at administratorerne forstår dette og ikke bliver forvirrede over manglende funktionalitet i Nyt
PersonaleIntra, vil et banner blive vist øverst på forsiden. Banneret vil blive vist, indtil brugeren klikker på
”Gå til Classic” eller X-knappen til højre.

Forbedringer af tilsyn

Vi har lavet flere opdateringer i visningen af information under tilsyn, således at tilsyn nu også viser
information om bagvagter.

Nye ikoner

Vi laver løbende forbedringer i Nyt SkoleIntras grænseflade. Nogle ændringer er små, men har en stor
indflydelse på brugbarheden. I denne release har vi opdateret ikonerne således, at grænsefladen får et
mere moderne udseende.

Fejlrettelser

• Diverse mindre fejlrettelser