Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

SkoleIntra 1.35.0 - Releasedato: 26-10-2017

NSI v1.35.0

26. oktober 2017

Nyheder

• Teksteditoren er blevet opdateret i det nye SkoleIntra

Teksteditoren er blevet opdateret i det nye SkoleIntra

Editoren er blevet opdateret, og giver nu flere muligheder end tidligere. Den nye editor fokuserer på, at
gøre det nemt, at skrive beskeder og opslag på mobil, tablet og desktop. I forhold til den tidligere editor
kan du fx nu tilføje links.