Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

SkoleIntra Classic 5.41.0 - Releasedato: 26-10-2017

CSI v5.41.0

Releasedato: 26. oktober 2017

Nyheder

• Administratorer får mulighed for at se en oversigt over forældrenes status med hensyn til brug af UNI-Login

Fejlrettelser

• På oversigten over, hvem der har tilmeldt sig til skole/hjem samtaler, kan man nu se elevens klassebetegnelse
  • Forbedringer af KMD-Puls vikarimport
  • Forbedring af lange lister med gårdvagter i Infokiosk
  • Problem ved publicering af elevplaner er løst

Læs mere om SkoleIntra version 5.41.0 her