Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

Kopiering af faneblade i samlemapper

Hvis du kopierer et faneblad fra en samlemappe til en anden, bliver indholdet af samlemappen ikke kopieret. Man kan dog kopiere dokumenterne fra mappen enkeltvist hvis det drejer sig om et overskueligt antal.

Vi arbejder på at løse problemet.