Filupload vha. Flash

Nogle steder i Classic SkoleIntra er det i flere browsere blevet et problem at uploade filer. Man får at vide, upload-objektet kræver mindst Flash Player version 9, selvom man har en opdateret udgave af Flash.

Problemet er observeret i nedenstående browsere.

- Microsoft Edge
- Google Chrome

I Google Chrome kan problemet undgås ved at indtaste chrome://settings/content/flash i adressefelten og tilføje adressen [*.]skoleintra.dk til listen over tilladte websteder.

Der ser ikke ud til at findes en workaround på problemet i Microsoft Edge endnu.