SkoleIntra supportportal


Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

SkoleIntra 1.37.0 Releasedato: 14-12-2017

 Nyt i denne version

  • Nemmere at tilføje deltagere til kalenderaktiviteter
  • Bedre overblik over samtaler for forældre
  • Mindre rettelser


Nemmere at tilføje modtagere til kalenderaktiviteter

Udover søgefeltet kan du nu også bruge plus-ikonet til at tilføje deltagere til kalenderaktiviteter.

image2017-12-12_9_5_33.png

image2017-12-12_9_8_36.png

 


Forældre ser nu samtalebeskrivelsen ved tilmelding til samtaler

Derudover har vi forbedret flowet i samtaletilmeldingsprocessen.

image2017-12-12_10_14_51.png

image2017-12-12_10_15_22.png

image2017-12-12_10_15_49.png


Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt



Hvis ikke du kan få finde svar på hvad du søger, og du er SkoleIntra-administrator, er du velkommen til at kontakte os via dette link:Send en anmodning

Kurser
Se en oversigt over vores kurser her.

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev via hjemmesiden www.itslearning.dk/skoleintra

ForældreIntras app
Forældre kan finde hjælp til app'en
her.


Ønsker
Hvis en medarbejder, forælder eller elev har ønsker til SkoleIntra, kan disse oprettes her: skoleintra.uservoice.com
itslearning Danmark
Nørregade 28A, 1.
1165 København K
+45 82 30 40 50
post.dk@itslearning.com
Se kort
itslearning Århus
Vesterløkken 4 (ISS-indgang)
8230 Åbyhøj
Se kort