Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

Hvorfor modtager nogle forældre ikke adviseringer?

Under Admin > ForældreIntra > Advisering pr. email > Tilmeldte forældre i den valgte klasse kan du se, om forælderen er tilmeldt og har status OK til at kunne modtage adviseringer.

Under Admin > ForældreIntra > Advisering pr. email > Log over adviseringer kan du se, om SkoleIntra har afsendt en avisering til en forælders mailadresse inden for seneste tid.

Det er muligt at adviseringsmails bliver sendt men ikke modtaget, fordi forælderens mailudbyder har sorteret adviseringsmailen fra eller placeret den i modtagerens spamfolder. Læs evt. vejledningen omkring afsenderadressen under Admin > ForældreIntra > Advisering pr. email.