Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

Hvorfor vises holdtimer ikke i skemaet?

For at holdtimer kan vises i skemaet, skal der være et hold i SkoleIntra som hedder det samme, som holdet hedder i skemaet, og relevante elever skal være tilmeldt holdet.

Hold styres under Databaser > Elever > Hold

Under Admin > Skemaer > Skematype (øverst til højre), skal du ved "klasser og hold" vælge "klasse- og holdbetegnelser".

Under Admin > Skemaer > Undersøg klasse- og holdbetegnelse i hhv. skema og klasselisten, kan du se, om der er hold/klasser i skemaet som ikke findes i SkoleIntra, og derfor ikke vises.

Før du som medarbejder kan se holdtimerne i ForældreIntra, skal du øverst på siden i ForældreIntra vælge at teste som en konkret forældre, hvis barn barn går på holdet.