Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

Hvorfor opdateres dokumenter på Skoleporten ikke

Hvis du oplever, at dokumenter og .htm filer ikke opdateres når man redigere dem på den nye skoleport, kan det skyldes, menuen på den nye Skoleport fortsat henviser til dokumentet på den gamle skoleport.

Under Menu på Skoleporten ses, om links henviser til den gamle Skoleport. Hvis ikonet ud for menuen er en pil og linket indeholder teksten Infoweb, henviser menuen til den gamle Skoleport.

Du skal redigere menupunktet og i stedet udpege dokumentet på den nye Skoleport.