Programmet bliver en inspirerende blanding af store, perspektiverende foredrag med kendte oplægsholdere og målrettede sessioner, der går i dybden med den pædagogiske og administrative anvendelse af SkoleIntra. Læs mere og tilmeld dig på: sit.skoleintra.dk

Information
Benyt evt. pilene i bunden af teksten til at fortælle os om artiklen var nyttig for dig eller ej.

Du kan evt. også bruge søgefeltet øverst til højre for måske at finde en mere relevant artikel.

Hvordan kan forældre skrive til bestemte medarbejdere i kontaktbogen?

Hvis skolen under Admin > Tilpasning > Kontaktbøger har valgt muligheden Kun medarbejdere, som forældrene markerer, skal adviseres om nye noter, skal forældrene ved oprettelse af en ny note markere, hvilke medarbejdere, noten er relevant for. Kun medarbejdere som er valgt af forælderen vil blive påmindet om noten ved login til PersonaleIntra - med mindre der under Admin > Mine indstillinger > Påmindelser, er valgt at man vil påmindes om alle kontaktbogsnoter.

Hvilke medarbejdere, de kan vælge, bestemmes ud fra, hvilke medarbejdere har adgang til klassen under Admin > Adgang > Beskyttede elevdata.