SkoleIntra 1.38.0 Releasedato: 18-01-2017

Nyt i denne version

• Bedre oversigt over SFO-ugeplaner
  • Undgå at fejloprette opslag
  • Vikarvisning forbedret for aflyste timer
  • Mindre fejlrettelser

Bedre oversigt over SFO-ugeplaner

Hvis en ugeplan er udgivet af SFO'en, så vil ugeplanen blive vist med sol-ikonet for forældre og elever i ugeplansoversigten. Ugeplaner som ikke oprettes til en klasse eller hold vil blive vist med skole-ikonet.

Undgå at fejloprette opslag

Hvis man under oprettelse af et opslag vælger, at målgruppen er klasse eller hold, men man ikke vælger ElevIntra eller ForældreIntra under "Vises i", vil man blive mødt med nedenstående information.

Vikarvisning forbedret for aflyste timer

Hvis man under oprettelse af et vikarskema indsætter (B) eller (F), som betyder Bortfalder eller Fri, vil det i forældrenes og elevernes skema fremgå, at disse lektioner er aflyst.sucFreeCreate.png

Sådan ser det ud i kalender og skema for Forældre og elever.

Skema:
Kalender: